Deze website maakt gebruik van cookies om het browsen voor u te optimaliseren. Door gebruik te maken van onze website stemt u in met het gebruik van cookies op uw toestel zoals beschreven in ons Cookiebeleid.
Boek nu

Beoordelingen

9,5 Beoordelingsscore
Overzicht score
Hygiëne
9,6
Comfort
9,3
Locatie accommodatie
9,6
Faciliteiten
9,2
Personeel
9,6
Waar voor uw geld
9,3
Beoordelingen
    Astrid
    nl
    9,6
    24 oktober 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    John Roosdorp
    nl
    7,9
    25 september 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Ria
    nl
    10
    18 september 2017
    een prachtig verblijf op een rustige locatie en toch erg centraal gelegen
    n.v.t.
    De geweldige ligging en het prachtige appartement
    Meynendonckx
    be
    10
    19 juli 2017
    Fantastisch appartement in een geweldige stad met een ongelofelijke ontvangst.
    Niets.
    In één woord, alles was geweldig. De ontvangst en het appartement krijgen van mij meer dan 10 op 10.
    Jan-Peter
    nl
    10
    13 juni 2017
    Super appartement
    Het was al bekend maar parkeren in Granada is vrij duur.
    De locatie is geweldig, net buiten het centrum in een leuke wijk met voldoende restaurantjes. Verder zijn alle bezienswaardigheden op loopafstand en stop de bus naar het Alhambra dicht bij. Wij hadden een ruim twee kamer appartement op de eerste verdieping. Met lift, is makkelijk voor de baggage.
    Juul
    nl
    10
    16 mei 2017
    Geweldig
    Geweldig
    Locatie en ruimte in het appartement
    adèle
    nl
    10
    1 mei 2017
    super
    Niets
    Gastvrijheid super
    Carolien
    nl
    10
    10 april 2017
    Granada was heerlijk en het appartement was dat ook.
    De matrassen waren een beetje doorgezakt en mag wel een keer vervangen worden.
    Het appartement was heerlijk rustig en toch midden bij het centrum. We werden vriendelijk ontvangen in een schoon gebouw en waren aangenaam verrast door ons dakterras.
    D.G.H.
    nl
    9,6
    14 maart 2017
    Geweldig apparement.
    Het enige was dat er veel lawaai was van omliggende barretjes, maar daar wen je aan.
    Het appartement was voorzien van alle gemakken en had een groot balkon.
    Steven de Jonge
    nl
    8,8
    29 november 2016
    Goed, ruim en schoon appartement op 2 minuten van de historische binnenstad.
    Enige geluidshinder van de lift. Wifi werkt wel, maar is niet geweldig (enige sites en apps geblokkeerd). Temperatuur in het appartement slecht te regelen (of te warm, of te koud). Ruime badkamer met douche in het bad: wisselende temperatuur en geen riante hoeveelheid water, vrij krap en douche niet in hoogte instelbaar. Let op als je je (huur)auto parkeert in garage Plaze de los Campos: deze is tussen 22.00 uur en 08:00 uur gesloten (ook voor uitrijden!!!). Dus als je een vroege vlucht hebt, dan beter in Parking Ganivet of Parking del Violon parkeren. Deze zijn ook een stuk ruimer... Parkeergarages afrekenen met je creditcard is in Spanje erg vaak niet mogelijk, zo ook bij deze drie garages. Neem cash mee!
    Prachtig en zeer ruim appartement in het centrum. Groot balkon, ruime slaapkamer met voldoende kastruimte. Nette keuken. Alles prima schoon. Vriendelijk en uitstekend Engels sprekend personeel.
    Marc van Grinsven
    nl
    9,6
    23 november 2016
    Aangenaam verblijf en goede uitvalsbasis
    Parkeren blijft lastig in de stad. Er zijn wel diverse parkeergarages in de buurt. Er wordt een routebeschrijving naar verschillende parkeergarages bij de boeking meegeleverd.
    Centrale ligging. Perfecte uitvalsbasis voor bezoek aan Granada. Bussen naar Alhambra, Sacromonte en Albayzin op loopafstand.
    nl
    10
    11 oktober 2016
    Gelegen boven café. Je krijgt het levendige uitgaansleven redelijk goed mee.
    Perfecte locatie in centrum stad. Ruim goed geoutilleerd appartement. Zeer vriendelijk personeel.
    Nendels
    nl
    8,8
    29 september 2016
    Top appartementen op een erg fijne locatie!
    Parkeren is niet ideaal, maar ze hebben er het beste van gemaakt in zo'n oude stad. Er is een parkeergarage een paar straten verderop, daar kun je wat korting krijgen als je je inrijkaart laat afstempelen bij de receptie. Was geloof ik € 18,50 per dag. Het is even sjouwen met je bagage, maar hij stond in ieder geval veilig.
    Erg fijne plek voor 3 dagen! Prima, ruime appartementen. Locatie is super, erg centraal, alles is op loopafstand (zelfs Alhambra). Zeer vriendelijk personeel, spreken goed Engels. Voor herhaling vatbaar!
    DM
    nl
    9,6
    8 juni 2016
    Prachtig appartement in centrum Granada
    niets
    prachtig appartement, hartje centrum, 's nachts toch lekker rustig. gastheer gaf veel goed advies
    Wineke
    nl
    9,6
    6 juni 2016
    Uitstekend appartement in Granada!
    De locatie is prima. Dicht bij veel restaurants en alle bezienswaardigheden zijn op loopafstand. We hadden een appartement met een groot terras waar we heerlijk konden ontbijten en na een drukke dag konden uitrusten. Het appartement was schoon en heel comfortabel.
    arend
    nl
    10
    1 juni 2016
    aan te bevelen appartement in het hart van de stad
    niks
    geweldig comfortabel appartement gelegen in het hart van de stad. Uitermate vriendelijke ontvangst met goede tips over restaurants e.d
    Johan
    be
    10
    22 mei 2016
    Zeer goede locatie. Héél netjes en verzorgd.
    be
    7,9
    10 april 2016
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Marith
    be
    10
    7 april 2016
    top
    Veel verkeer komt er voorbij.
    Top locatie.
Sluiten